Etusivu
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Taloushallinnon asiantuntija
Tehtävä
Taloushallinnon asiantuntija
Sijainnit
Rovaniemi
Haku alkaa
12.3.2020
Haku päättyy
30.4.2020
Työsuhdemuoto
Vakituinen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Talenom Oyj on ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, jonka osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work –tutkimuksessa vuosina 2018, 2019 ja 2020. Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme.

Toiminnan kasvun vuoksi haemme useaa kirjanpitäjää/ taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen toimistolle.

Meillä pääset vastaamaan siitä, että asiakkaamme saavat parasta asiakaspalvelua. Meillä asiantuntijat ovat aitoja kumppaneita yrittäjille ja työssäsi rakennat yhdessä esimiehesi ja tiimisi kanssa vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita. Pyrit jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti parantamaan asiakkaidemme tyytyväisyyttä.
Vastaat asiakkaittesi kuukausikirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista sekä monipuolisista muista taloushallinnon palveluista. Työhösi kuuluu keskustella aktiivisesti ja oma-aloitteisesti asiakkaiden kanssa sekä jakaa ajatuksia yrityksen nykytilasta, tulevaisuudesta ja kehittämisestä. Työssäsi pääset jakamaan osaamisesi yrittäjän arjen helpottamiseksi ja toiminnallasi autat asiakkaitamme menestymään. Meillä toimit aina asiakkaan asialla!

Miksi Talenom?
• Välitämme työkavereistamme aidosti ja meillä puhalletaan yhteen hiileen. Ilmapiirimme on kannustava ja saat olla juuri sellainen, kuin olet!
• Kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti ja meillä voit olla varma siitä, että käytössäsi on moderneimmat taloushallinnon ohjelmistot
• Meillä on loistavat henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle mm. kulttuuri- ja liikuntaetuja, liukuvan työajan, laajan työterveyshuollon, etätyömahdollisuuden, monipuoliset lomahuoneistot niin tunturissa kuin Espanjan Aurinkorannikolla, mielenkiintoisia urapolkuja kiinnostuksenkohteidesi mukaan sekä erinomaiset koulutukset (esim. KLT-valmennus).

Mitä toivomme sinulta?
• Taloushallintoalan koulutusta (esim. taloushallinnon ammattitutkinto, tradenomi tai KTM)
• Voit olla urasi alkuvaiheessa tai vaikka pitkän kokemuksen omaava osaaja
• Positiivista otetta työhösi
• Ennakkoluulotonta asennetta, uudistumishalua ja heittäytymiskykyä
• Mahdollinen työkokemus kirjanpitojen sekä tilinpäätösten hoitamisesta katsotaan eduksi
• Eduksi katsomme myös KLT-tutkinnon, konserniosaamisen, englannin kielen taidon sekä matkailualan tuntemuksen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 30.04.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Emme malta odottaa uuteen työkaveriimme tutustumista, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!
Lisätietoa tehtävästä antaa Minna Sorsa p. 0207 525 357 sekä Mervi Tolonen p. 0207 525 717.

Lisää meistä löydät meidän some-kanavilta:
Facebook
LinkedIn
Talenom Oy
Twitter
Youtube
Aikaa jäljellä