Etusivu
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
BACKEND-Ohjelmistosuunnittelija
Tehtävä
Ohjelmistosuunnittelija
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
7.2.2020
Haku päättyy
1.3.2020
Työsuhdemuoto
Vakituinen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Talenomin tehtävä on olla Suomen huolenpitävin ja selkokielisin tilitoimisto.
Me teemme perinteiset asiat uudella tavalla. Talenomilla työskentelee yli 600 henkilöä eri puolilla Suomea.
Digitaaliset palvelut –yksikössä Oulussa työskentelee noin 60 huippuammattilaista. Meillä on kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen talouden hallinnan tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen kiristää tahtia. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

BACKEND-OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

Etsimme kokeneita backend-osaajia vahvistamaan kehitystiimiämme. Teemme työtä Scrum tiimeissä ja sprinteissä. Osallistut Scrum päiväpalavereihin ja sprinttien suunnittelu- ja katselmointipalavereihin. Vastaat vaatimusten teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kehitämme Talenomin omia tuotteita .NET ympäristön uusimmilla teknologioilla. Osaaminen web sovelluksista ja olio-ohjelmoinnista ovat sinun vahvuutesi. Katsomme eduksi, mikäli hallitset pilvipalvelut, REST rajapinnat ja SQL tietokannat.

Työssä tulet käyttämään seuraavia teknologioita ja työkaluja: C#, .NET CORE, ASP.NET, EF Core, Entity Framework, SQL, Azure ja CI/CD-työkalut (TeamCity ja Octopus). Saatat olla tekemisissä myös seuraavien teknologioiden ja työkalujen parissa: HTML, JavaScript, CSS, React ja Robot Framework.

Olet rohkeasti eteenpäin pyrkivä kehittäjä, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Tarjoamme loistavan tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.

Tarjoamme sinulle:
• Mielenkiintoiset ja haastavat tuotekehityshankkeet
• Huippu työilmapiiri kokeneiden, keskustelevien ja auttavien asiantuntijoiden joukossa
• Kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle mm. kulttuuri- ja liikuntaetuja, liukuvan työajan, laajan työterveyshuollon, etätyömahdollisuuden, monipuoliset lomahuoneistot niin tunturissa kuin Espanjan Aurinkorannikolla, mielenkiintoisia urapolkuja kiinnostuksenkohteidesi mukaan sekä erinomaiset koulutukset.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut helmi-maaliskuussa, heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 01.03.2020 osoitteessa www.talenom.fi/rekrytointi.
Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmistokehityksen linjapäällikkö Maikki Tarkkonen 050 407 8899 tai tuotekehitysyksikön johtaja Petteri Sipilä 050 388 6141.
Aikaa jäljellä