Etusivu
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Taloushallinnon Trainee-ohjelma toukokuussa 2020
Tehtävä
Taloushallinnon Trainee-ohjelma
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
3.2.2020
Haku päättyy
29.2.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Edellisten Trainee-ohjelmiin osallistuneet ovat antaneet ohjelmalle arvosanan 4,7/5.
”Kokonaisuudessaan aivan mahtava tilaisuus opiskelijalle. Saimme olla osa työyhteisöä ja saimme asiantuntevaa ohjausta.”
”Olen oppinut täällä todella paljon. Laskentatoimen osaamiseni on syventynyt merkittävästi.”
”Viikko-ohjelma on koottu hyvin. Olen todella yllättynyt, miten paljon meidän kouluttamiseen panostetaan. Opetus on ollut laadukasta!”


Kiinnostaako aitiopaikka taloushallintoalan murroksessa kenties Suomen dynaamisimmassa yrityksessä?

Digitalisaatio haastaa taloushallintoala ja kirjanpitäjistä tulee konsultteja. Haluamme vastata haasteeseen kouluttamalla asiakasyrityksillemme parhaat ja ammattitaitoisimmat taloushallinnon asiantuntijat, jotka toimivat asiakkaidemme kumppaneina ja neuvonantajina. Haemme Oulun Talenomille opiskelijoita ja vastavalmistuneita taloushallinnon Trainee-ohjelmaan.

Mitä trainee-ohjelma pitää sisällään?
Trainee-ohjelman aluksi on ohjelmaan valittujen yhteinen koulutusjakso, joka sisältää yksilöllisen koulutuspolun laatimisen, koulutusta alan johtavilta asiantuntijoilta niin kirjanpidon kuin yleisesti taloushallinnon alalta, verkkokoulutusten opiskelua sekä käytännönläheistä harjoittelua harjoitusyrityksellä. Tämän jälkeen harjoittelu jatkuu oikeiden asiakkuuksien parissa tiimeissä. Mentorin avustuksella harjoittelija saa nopeasti palautetta työstään ja pääsee oppimaan ja kehittymään nopeasti. Opiskelija pääsee soveltamaan oppimaansa teoriaa käytännössä, alan ammattilaisten tukemana!

Mitä tarjoamme?
• Koulutusta alan johtavilta asiantuntijoilta kirjanpidon ja taloushallinnon alalta
• Oikeita asiakas-caseja sekä parhaat opit kokonaisvaltaiseen asiakkuuden hoitoon
• Nimetyn mentorin ja tutkitusti parhaat työkaverit. Meille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti ja sijoitumme parhaiden yritysten joukkoon 2019 GPTW listauksessa.
• Vankan pohjan erilaisiin liike-elämän ja laskentatoimen tehtäviin tulevaisuudessa
• Kasvuyhtiön monipuoliset urapolut Trainee-ohjelman jälkeen: mahdollisuus hakeutua muun muassa taloushallinnon asiakasvastuulliseksi asiantuntijaksi, talon sisäisen Leader-koulutuksen kautta esimiestehtäviin, kehittyä tietyn toimialan taloushallinnon erityisosaajaksi tai vaikka myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi.

Mitä toivomme sinulta?
• Kirjanpidon perusosaamista
• Motivaatiota itsesi ja osaamisesi kehittämiseen
• Halua kohdata asiakas laadukkaasti ja auttaa asiakasta
• Kykyä mukautua kasvuyhtiön vauhtiin ja vaarallisiin tilanteisiin :)

Meillä tykätään yhdessä tekemisestä, virheistä oppimisesta, onnistumisten jakamisesta aplodien kera ja työkavereiden kiittämisestä pienin palkinnoin. Mikäli haluat tutkailla vielä tarkemmin, millaisissa tunnelmissa meillä vietetään työpäiviä ja millaiset asiat ovat meille tärkeitä, käyhän tutustumassa uratarinoihimme Youtubessa: https://bit.ly/32Pw7rq

Trainee-ohjelma alkaa toukokuussa 2020 ja kestää 3kk. Ohjelma sopii hyvin koulutukseen sisältyvän harjoittelun suorittamiseen. Ohjelmaan sisältyy lounasetu, muulta osin ohjelma on lähtökohtaisesti palkaton. Alan tutkinnon suorittaneille tarjoamme harjoittelukorvauksen.

Hae Trainee-ohjelmaan Talenomin verkkosivujen kautta 29.2.2020 mennessä. Liitä mukaan hakemuskirje ja CV. Paikkoja täytetään jo hakuaikana, joten laita hakemus jo tänään!

Jäikö joku vielä askarruttamaan? Soittele tai laita sähköpostia Iida Luukkonen p. 020 7525 390 / iida.luukkonen@talenom.fi.
Aikaa jäljellä